Gecertificeerde Nederlandse Makelaar in Spanje

Huis kopen
in Spanje?

We begeleiden je van oriëntatie tot oplevering!

Luxe appartementen en villa's
aan de Costa Blanca te koop

Bij Koop in Spanje werken we met een klein team van enthousiaste en betrokken medewerkers en begeleiden al meer dan 20 jaar potentiële kopers bij de aankoop van een nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca. We hebben een zorgvuldig door ons geselecteerd aanbod van appartementen, penthouses en villa’s op de beste locaties aan de Costa Blanca, Noord en Zuid.

Graag delen wij onze jaren lange ervaring, kennis en liefde voor de Costa Blanca en helpen je de juiste keus te maken in de zoektocht naar een vakantiewoning of goede investering. Vanuit Nederland begeleiden wij je tijdens het gehele aankoopproces. Vanaf de eerste kennismaking, de bezichtiging in Spanje tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris en ook daarna staan wij klaar voor al je vragen.

Exclusieve nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca

Ontdek onze selectie exclusieve nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca! Of je nu op zoek bent naar een villa, appartement of penthouse aan de Spaanse kust, bij Koop in Spanje hebben we de droomwoning in Spanje waar jij naar op zoek bent.

Toon alle woningen

Stap voor stap naar jouw droomwoning in Spanje

Oriënteren

We laten je graag ons volledige aanbod van nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca zien. Dit kan vanuit Nederland, maar we nemen je ook graag mee op een bezichtigingstrip naar Spanje om je het project en de omgeving te laten ervaren.

Begeleiding

Als het kopen van een huis in Spanje nieuw voor je is, dan komt er veel op je af. Maak je hier vooral geen zorgen over, want bij iedere stap geven we je advies en begeleiden we je zorgeloos door het aankoopproces. Ook leggen we je graag de financiële en juridische gevolgen uit en hoe je dit het beste kan aanpakken.

Oplevering

Na het tekenen van de koopovereenkomst houden we je op de hoogte van de vorderingen van het nieuwbouw project. We bereiden je goed voor op de oplevering en brengen je in contact met de juiste partijen.
Bekijk het stappenplan

Populaire regio's en plaatsen

De Costa Blanca Noord staat bekend om zijn ruige kustlijnen, groene heuvels en charmante dorpen zoals Villajoyosa, Altea, Benissa, Dénia en Moraira. De Costa Blanca Zuid biedt bredere stranden, moderne resorts en historische steden zoals Alicante en Torrevieja. Met appartementen en villa’s in onder meer Benijófar, La Marina en Quesada hebben we woningen aan de Costa Blanca Zuid op toplocaties. Beide regio’s genieten van een mild klimaat en zijn populaire toeristische bestemmingen. Koop in Spanje selecteert haar aanbod exclusief in deze regio.

Over Koop in Spanje

Nederlandse Makelaar in Spanje

Ben je op zoek naar een droomhuis onder de Spaanse zon? Bij Koop in Spanje helpen wij je graag om de perfecte woning aan de Costa Blanca te vinden. Of je nu op zoek bent naar een gezellig vakantieappartement aan het strand, een ruime villa met zeezicht of een penthouse in een populaire badplaats, wij hebben een breed aanbod aan woningen in Spanje te koop. Met onze diepgaande kennis van de Spaanse vastgoedmarkt en persoonlijke benadering zorgen wij voor een soepele en zorgeloze aankoop van jouw woning aan de Costa Blanca. Vertrouw op ons voor professioneel advies en begeleiding bij elke stap van het proces. Jouw Spaanse droomhuis is binnen handbereik!

Populaire Nieuwbouwprojecten in Spanje

Nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca zijn de perfecte keuze voor zij die willen investeren in een zonnige toekomst. Onze geselecteerde nieuwbouwprojecten zijn niet alleen modern en stijlvol, maar ook strategisch gelegen nabij schilderachtige Spaanse dorpjes en levendige kustplaatsen. Geniet van een ontspannen levensstijl met uitstekende voorzieningen in de buurt, waaronder golfbanen, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Met een focus op kwaliteit en comfort, zijn deze Spaanse nieuwbouwprojecten ideaal voor gezinnen, stellen en gepensioneerden die de Spaanse zon willen omarmen. Ervaar de magie van de Costa Blanca in een nieuwbouwwoning die perfect bij jou past.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief*

*De nieuwsbrief wordt maximaal één keer per maand verzonden. In de nieuwsbrief vind je tips en adviezen voor het kopen van een woning in Spanje en het nieuwste aanbod aan de Costa Blanca.